Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Maggi
Brochette van sint-jakobsnoten met sesam

Geniet van sint-jakobsnoten in een krokant jasje!

20 minuten
Eenvoudig
4
Sint-jakobsnoten
Ingrediënten
  • 16 grote sint-jakobsnoten
  • 4 eetlepels Aroma van MAGGI (put link to the product)
  • 1 ei
  • 3 eetlepels vloeibare room
  • 2 eetlepels sesamzaadjes
  • 3 eetlepels fijn paneermeel
  • 1 eetlepel citroensap
  • Peper

Benodigdheden

  • Spiesjes/satéprikkers 
  • Mengkom
  • Diep bord
Uitvoering

1. Meng in een kom 3 eetlepels Aroma van Maggi met het citroensap. Voeg de sint-jakobsnoten toe, meng goed en zet in de koelkast gedurende 1 uur.

2. Laat het mengsel even rusten en verwarm de oven voor op de grillstand op 275 °C.

3. Klop in een diep bord het ei los en breng op smaak naar wens.

4. Meng in een andere kom het paneermeel en de sesamzaadjes.

5. Rijg vier sint-jakobsschelpen aan elke brochettestok. Rol ze vervolgens door het losgeklopte ei en daarna door het paneermeel-sesammengsel.

6. Leg de brochettes op aluminiumfolie en plaats ze in de oven. Laat ze goudbruin worden onder de grill gedurende ongeveer 4 minuten aan elke kant.

7. Bereid in een kom de saus door 1 eetlepel aroma van MAGGI te mengen met de room.

8. Serveer met wat salade

Suggestie

Voor een intensere smaak kunt u fijngehakte koriander toevoegen aan het losgeklopte ei.

Deel het recept

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN