Geniet van sint-jakobsnoten in een krokant jasje!
- 16 grote sint-jakobsnoten
- 4 eetlepels Aroma van MAGGI (put link to the product)
- 1 ei
- 3 eetlepels vloeibare room
- 2 eetlepels sesamzaadjes
- 3 eetlepels fijn paneermeel
- 1 eetlepel citroensap
- Peper
Benodigdheden
- Spiesjes/satéprikkers
- Mengkom
- Diep bord
1. Meng in een kom 3 eetlepels Aroma van Maggi met het citroensap. Voeg de sint-jakobsnoten toe, meng goed en zet in de koelkast gedurende 1 uur.
2. Laat het mengsel even rusten en verwarm de oven voor op de grillstand op 275 °C.
3. Klop in een diep bord het ei los en breng op smaak naar wens.
4. Meng in een andere kom het paneermeel en de sesamzaadjes.
5. Rijg vier sint-jakobsschelpen aan elke brochettestok. Rol ze vervolgens door het losgeklopte ei en daarna door het paneermeel-sesammengsel.
6. Leg de brochettes op aluminiumfolie en plaats ze in de oven. Laat ze goudbruin worden onder de grill gedurende ongeveer 4 minuten aan elke kant.
7. Bereid in een kom de saus door 1 eetlepel aroma van MAGGI te mengen met de room.
8. Serveer met wat salade
Suggestie
Voor een intensere smaak kunt u fijngehakte koriander toevoegen aan het losgeklopte ei.