Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Onze merken

Onze merken streven er naar om je levenskwaliteit te verbeteren en bij te dragen aan een gezondere toekomst.

Κατηγορίες

Laat u verleiden door een heerlijke witte chocolade, verrijkt door een fijn vleugje vanille. Een uniek recept in België, op maat ontwikkeld voor de Belgische smaakpapillen. Val voor onze GALAK producten, verkrijgbaar in verschillende smaken!

LION is een stevige chocoladereep en ontbijtgranen die bekend staan om hun unieke mix van krokante granen, karamel en heerlijke chocolade! Brul van plezier met de Lion ontbijtgranen of een heerlijke LION chocoladereep tijdens je pauze. 

Wie denkt er niet aan KITKAT chocolade als hij "Have a break, have a Kitkat" hoort?

Laat je verleiden door deze explosie van vrolijke, kleurrijke en knapperige chocoladesnoepjes SMARTIES. SMARTIES is gemaakt van 100% pure cacaoboterchocolade, bevat meer dan 65% melkchocolade en is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, die allemaal op natuurlijke wijze zijn verkregen uit een mengsel van vruchten- en plantenconcentraten. En sinds 2021 vind je al onze SMARTIES in papieren verpakkingen, 100% recycleerbaar. Verkrijgbaar in de klassieke cilinder en in familie-, mini- en multi-packs!

Laat u verleiden door CRUNCH, een heerlijke melkchocoladereep gecombineerd met extra krokante granen. CRUNCH, de chocolade die kraakt. Voor het kind in jou!

ROLO beantwoordt aan de trend om chocolade met een zoute smaak te combineren en biedt een heerlijke chocolade met een karamelhart aan. Een unieke combinatie die letterlijk smelt in je mond!

Elke gelegenheid is een goede gelegenheid om lekkernijen van QUALITY STREET aan te bieden, mooi verpakt in een ballotin of in de beroemde paarse metalen doos. Met deze ruime keuze aan pralines en karamels zullen uw vrienden en familie in de wolken zijn!
Schud ze, sorteer ze en eet ze op volgens je favorieten!

Probeer de NUTS reep, de perfecte snack met een combinatie van hele hazelnoten en melkchocolade. Waar wacht je op?

Geniet van een gastronomisch en geraffineerd moment en geef je over aan het genot van een AFTER EIGHT, een unieke combinatie tussen pure chocolade, een snuifje room en frisse munt. After Eight pralines zijn een heerlijke en verfrissende manier om de avond af te sluiten, ideaal voor jezelf of als geschenk! Ontdek onze speciale edities voor de eindejaarsfeesten, zoals de After Eight Orange of Strawberry!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN