Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Recepten voor
een betere voeding...

Jij die zorgt voor een beter leven op basis van goede voeding.
Ontdek hier heerlijke en originele recepten voor elke gelegenheid!

Recepten Categorieën

Sorteer op

Een fris en makkelijk recept voor een zomerse aperitief, met perfect sprankelende Limoen Perrier® en komkommer.

Dit recept biedt een perfecte balans tussen zoet en zuur, gecombineerd met de kracht van de gin en het aroma van verse basilicum. Een perfecte mix met de bruisende PERRIER.

De kracht van tequila gecombineerd met de lichte zure smaak van biet en de frisheid van verse frambozen past perfect bij de bruisende PERRIER.

De frisse smaak van vlierbloesem, gecombineerd met de smaak van aardbeien en de kracht van de gin vormen een perfecte combinatie met Perrier, resulterend in een lekkere cocktail.

Geniet van een gezellig moment met de alcoholvrije cocktail After Orange. Laat je betoveren door de ontspannende geur van vanille en citrus.

De Mellow Melograno is als een sprankelend boeket van verse vruchten. Deze heerlijke roze mocktail brengt je direct in een ontspannen sfeer wanneer het leven hectisch wordt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN