Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

Voor een beter leven...

Lees artikels over voeding, gezondheid en welzijn die je in je dagelijkse leven zullen helpen.

Kom op zondag 1 oktober 2023 naar de Plantentuin Meise voor een familiemoment met het hele gezin! Een GRATIS evenement van 9u tot 12u.

Hergebruik je doos SMARTIES® om een voederhuisje te maken voor de kleine vogels in je tuin. Zo kunnen zowel jij als de vogels smullen van jouw SMARTIES® doosje 😉.  

Dit programma werd opgezet om duurzame cacaobronnen te garanderen door beter leven, betere landbouw en betere cacao te bevorderen.

Neem een pauze en ontdek het verleden van een iconisch chocolademerk met maar liefst meer dan 100 jaar aan smakelijke geschiedenis.

Laat je verleiden door hun heerlijke knapperigheid!

Pasen staat voor de deur, tijd dus om wat leuke activiteiten te doen met onze kinderen. Het Made With Nestlé team heeft enkele thema spelletjes en een stap-voor-stap uitleg over het natuurlijk kleuren van jouw paaseieren samengesteld.  

Verf voor Pasen uw eieren met natuurlijke kleuren. Een leuke en creatieve activiteit voor het hele gezin! Probeer alle mogelijke combinaties en maak de mooiste paaseieren.  

Het is eindelijk lente en dan komt het mooie weer eraan (hopelijk toch, want in België weet je nooit 😉). En wat is een betere manier om dat te vieren dan een paasbrunch?

Op zoek naar een leuke activiteit om samen met het gezin te doen? Maak thuis je eigen vingerpoppetjes voor kinderen. Een snelle en gemakkelijke DIY van een oud Smarties doosje.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
  Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
  Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
  IBAN
  PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN