Garden Gourmet
Balletjes in tomatensaus met puree
Ontdek dit vegetarische recept van balletjes in tomatensaus, met Garden Gourmet Balletjes en aardappelpuree, een waar genot.
30 minuten
Eenvoudig
4
Ingrediënten
• 2 verpakkingen Garden Gourmet Balletjes
• 1 koffielepel marjolein
• 1 koffielepel paprikapoeder
• 1 witte ui, fijngesneden
• 1 teentje knoflook, geperst
• 130 gram witte selder, in blokjes
• 200 gram wortelen, in blokjes
• 800 gram tomatenblokjes
• ½ blik water
• Puree
• Verse oregano
Uitvoering
- Bak de balletjes in wat vetstof goudbruin, haal uit de pan en houd opzij.
- Bak de ui samen met de marjolein en paprikapoeder in dezelfde kookpot met wat vetstof gedurende 2 minuten.
- Voeg vervolgens de knoflook toe en bak nog 1 minuut.
- Voeg de wortel en selder toe en stoof gedurende 10 minuten, tot de groenten wat zachter worden.
- Voeg de tomatenblokjes toe met een half blik water en laat gedurende 20 minuten pruttelen op een laag vuurtje.
- Mix de saus tot een gladde massa (optioneel) en voeg de balletjes toe aan de saus.
- Verdeel de puree over de borden en werk af met de balletjes in tomatensaus en verse oregano.