Perrier
Perrier Beat Smash
De kracht van tequila gecombineerd met de lichte zure smaak van biet en de frisheid van verse frambozen past perfect bij de bruisende PERRIER.
5 minuten
Medium
1
Ingrediënten
- 4 cl frisse PERRIER
- ½ gekookte rode biet
- 4 verse frambozen
- 2 cl limoensap
- 4 cl tequila (of Mezcal)
- 1,5 cl suikersiroop
- Ijsblokjes
Decoratie
- Een paar plakjes verse komkommer
- 1 framboos
Benodigdheden
- Mengglas
- Cocktailstamper
- Cocktailshaker
- Cocktaillepel
- Cocktailglas
Uitvoering
STAP 1
Doe de frambozen en de rode biet in een mengglas.
Plet met behulp van een cocktailstamper.
STAP 2
Voeg het limoensap, de suikersiroop en de tequila toe.
Voeg ijsblokjes toe en sluit de shaker. Schud krachtig.
STAP 3
Open de shaker en giet de PERRIER erin. Meng met behulp van een cocktaillepel.
Zeef de vloeistof in een cocktailglas. Garneer met plakjes verse komkommer en een framboos.
HET MISBRUIK VAN ALCOHOL IS SCHADELIJK VOOR DE GEZONDHEID. DRINK MET MATE. DEZE RECEPT WORDT AFGERADEN VOOR ZWANGERE VROUWEN EN KINDEREN.