Taart met kokosnoot en chocapic
Taart met kokosnoot en chocapic
40 minuten
Medium
1
PORTIE
Ingrediënten
- 1 blikje 305g gesuikerde geconcentreerde melk van NESTLE
- 100 g Chocapic-granen van NESTLE
- 40 g geraspte kokosnoot
- 30 g meel
- 1 klein nootje boter
Uitvoering
- Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).
- Maal de granen fijn met een klein molentje. Doe ze in een kom en meng met de helft van het blikje gesuikerde geconcentreerde melk.
- Zet gedurende 30 minuten koel om te rusten. Maak kleine balletjes van de bereiding en zet ze in de koelkast.
- Meng de boter met de rest van de gesuikerde geconcentreerde melk, verwerk het meel erin en de geraspte kokosnoot. Laat ongeveer 10 minuten koelen in de diepvriezer.
- Leg op een ovenplaat met bakpapier kleine hoopjes kokospasta en leg er een Chocapic-balletje op.
- Bak ongeveer 20 minuten in de oven.
Suggestie: U kunt de kleur van de taart ook omkeren. Begin met de pasta op basis van Chocapic en leg er de kokos bovenop.