Fruitbrioche
Fruitbrioche
30 minuten
Eenvoudig
6
PORTIES
Ingrediënten
- 500 g verse of ontdooide bosvruchten
- 6 eetlepels water
- 85 g poedersuiker of vanillesuiker
- 1 blik Gecondenseerde Melk met Suiker Nestlé
- 4 geklopte eieren
- 2 koffielepels kaneel
- 50 g boter
- 12 grote plakken brioche (of briochebrood)
Uitvoering
- Doe het fruit, de suiker en de helft van het water in een pan.
- Laat op een zacht vuurtje koken.
- Laat een minuut sudderen.
- Zet de pan weg. Mix de eieren, de Gecondenseerde Melk met Suiker en de kaneel.
- Dompel de plakjes brioche onder in het mengsel van de eieren en de Gecondenseerde Melk met Suiker en bak ze aan beide zijden bruin in een warme pan, waarin u een nootje bakboter liet smelten.
- Giet het fruitmengsel over de briocheplakjes en dien op.