Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Nestlé
Chocoladecake in de vorm van een spinnenweb

Verras je gasten voor Halloween met een spinnentaart. Een monsterlijk lekker chocolade dessert!

Geen baktijd
Medium
6
PORTIES
Chocoladecake in de vorm van een spinnenweb
Ingrediënten

Voor de bodem 
• 300 g chocolade zanddeegkoekjes (bv. Sprits)
• 80 g boter 

Voor de vulling 
• 200 ml NESTLÉ® Gecondenseerde Melk met Suiker
• 200 g donkere chocolade 
• 150 ml slagroom 
• 20 frambozen 

Voor het spinnenweb 
• 100 g witte chocolade (bv. GALAK)

Uitvoering

1) Maal de zanddeegkoekjes fijn en meng ze met de gesmolten boter. Giet het mengsel in een vorm en verdeel gelijkmatig over de bodem. Gebruik de achterkant van een lepel om het stevig aan te drukken. Zet de bodem ongeveer 30 min. in de koelkast. 
2) Giet de NESTLÉ® gecondenseerde melk met suiker in een kom en voeg de chocolade toe. Verwarm 1-2 min. in een microgolfoven en roer regelmatig tot de chocolade gesmolten is. Klop het gesmolten chocolademengsel met een elektrische garde tot een gladde massa. 
3) Giet de slagroom bij het chocolademengsel en klop nog enkele minuten. Giet het mengsel over de bodem en duw de frambozen voorzichting in het mengsel. Zet de Halloween chocoladetaart minstens 1 u. in de diepvries. 
4) Smelt de witte chocolade en giet dit in een spuitzak. Knip het puntje van de spuitzak af. Spuit vanuit het midden van de taart een spiraal op de taart, met een cirkelvormige beweging, tot je de rand van de taart bereikt. Trek met een tandenstoker lijnen vanuit het midden naar de rand om een spinnenwebpatroon te creëren. 
5) Zet de Halloween chocoladetaart minstens 4 u. in de diepvries.Haal de taart uit de diepvries en serveer onmiddellijk.

Deel het recept

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN