Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content

FITNESS gezonde ontbijtgranen

Om de hele dag energiek te blijven, moet je wakker worden met energie. Nestlé FITNESS® ontbijtgranen zijn gemaakt van smakelijke volkoren tarwe- en volkoren havervlokken. Het is een bron van vezels en bevat ook B-vitamines om jou de nodige energie te geven. Klaar, af, gaan!

Omdat het ontbijt ook een verwenmoment moet zijn, heeft Nestlé FITNESS® ontbijtgranen recepten ontwikkeld. Het een nog lekkerder dan het andere.

FITNESS GRAANREPEN HONEY & ALMOND (6x23,5g)

De FITNESS ontbijtgranen zijn verkrijgbaar in graanrepen om je doorheen de dag te begeleiden. Ontdek de FITNESS Honing & Amandelen graanreep, een heerlijk recept met minder dan 10% suiker en volkorengranen als eerste ingrediënt. Handig en lekker bevatten ze ook B-vitaminen om de dag energierijk te beginnen. Met bovendien, een goede Nutri-Score B.

FITNESS GRAANREPEN NATUUR (6x23,5g)

De FITNESS ontbijtgranen zijn verkrijgbaar in graanrepen om je doorheen de dag te begeleiden. Ontdek de FITNESS Natuur graanreep, met minder dan 10% suiker en volkorengranen als eerste ingrediënt. Handig en lekker bevatten ze ook B-vitaminen om de dag energierijk te beginnen. Met bovendien, een goede Nutri-Score B.

FITNESS GRAANREPEN COOKIES & CREAM (6x23,5g)

FITNESS® Cookies & Cream graanrepen, met heerlijke chocolade stukjes en lekkere stukjes koek in elke hap. We hebben nu haver toegevoegd aan ons onweerstaanbare recept. Bovendien bevatten ze ook vitamine B om je 's morgens nutritionele energie te geven. Elke reep is ook een bron van vezels en heeft geen kunstmatige kleurstoffen of smaken. Probeer er vandaag nog één! 

FITNESS GRAANREPEN PURE CHOCOLADE (6x23,5g)

FITNESS® PURE CHOCOLADE graanrepen zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde heerlijke ingrediënten, volkorentarwe en nu ook met haver. Als vezelbron bevatten ze ook vitamine B.

FITNESS GRANOLA QUINOA & CHOC 300g

Een uniek recept dat een geleidelijke vrijgave van energie garandeert. Laat je verleiden door de knapperige FITNESS® Granola ontbijtgranen : de verrukkelijke combinatie van volkorenhavervlokken en tarwe, met de heerlijke smaak van quinoa, amandelen & chocolade.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN