Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Een nieuw jaar, nieuwe doelen. Hoe hou je ze vol met behulp van onze habit tracker?

Blijf op koers met je voornemens en volg je vooruitgang! De habit tracker van Nestlé helpt je om je nieuwe gewoontes op te volgen en ze soepel in je dagelijks leven te integreren. 

Habit Tracker

Wat is een habit tracker? 

Een habit tracker is een visueel hulpmiddel waarmee je jouw dagelijkse gewoontes kunt opvolgen. Het is de ideale tool als je bang bent om snel je motivatie te verliezen en je acties op lange termijn wilt volhouden! 

Je ziet onmiddellijk je vooruitgang en je blijft gemotiveerd. Wees niet te streng voor jezelf als je eens een dagje overslaat! Die ene dag maakt niet het verschil, het is het totale plaatje dat je voor ogen moet houden.  

Habit trackers kunnen worden gebruikt om verschillende gewoontes bij te houden, zoals voeding, milieubewuster worden, lichaamsbeweging, mentale ontspanning of intellectuele stimulatie.  

 

Hoe werkt het? 

Deze habit tracker is ontworpen om gedurende een maand te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is je gewoontes toevoegen in de daarvoor bestemde ruimtes en de dagen markeren waarop je erin slaagt om de taken die je jezelf hebt gesteld, te voltooien. Zodra de maand voorbij is, print je een nieuwe pagina en ga je door met het opvolgen van je doelen. 

Door elke dag aan te geven dat je een gewoonte succesvol hebt volbracht, wordt de habit tracker een krachtig instrument om drie redenen: 

  1. Een habit tracker maakt doelen haalbaarder 
    Bij het ontwikkelen van een gewoonte zie je niet onmiddellijk de impact, waardoor het moeilijk is om je voortgang te visualiseren. Het creëren van een gewoonte is een proces en dat vraagt volharding. Daar komt een habit tracker van pas, omdat je kan zien dat je op de goede weg bent om je doelen te bereiken. Het helpt je ook om je grote doelen op te delen in kleine stappen, waardoor ze op de lange termijn gemakkelijker te bereiken zijn. 
     
  2. Een habit tracker helpt je gemotiveerd te blijven 
    Wanneer je iets wilt bereiken, raak je makkelijk overweldigd door de hoeveelheid werk die je nog moet doen of de vooruitgang die je nog moet boeken. Een habit tracker stelt je in staat om dagelijks kleine overwinningen te vieren door je grote doelen op te delen in kleine stappen. Door je voortgang te zien, blijf je gemotiveerd. Door consistent te blijven, zullen deze gewoonten veranderen in automatismen die je zonder de tracker kunt volbrengen. En zoals we al zeiden, als je eens een dagje overslaat, geef niet onmiddellijk op en kijk naar alle andere dagen dat je wel een stap in de juiste richting hebt gezet. 
     
  3. Een habit tracker helpt je gefocust te blijven 
    Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je een eindeloze lijst van taken hebt die je elke dag moet voltooien. Dit kan niet alleen intimiderend zijn, het maakt je ook vatbaarder voor afleiding. Een habit tracker dwingt je om een beperkt aantal gewoontes te selecteren waarop je je wilt concentreren en fungeert als een constante herinnering aan de gewoontes die je probeert te ontwikkelen in je leven. Wij gaven de mogelijkheid om vier gewoontes te tracken. Vind jij dit te veel? Start dan met één!  

 

Download je habit tracker hier.

  

Hier zijn enkele voorbeelden van gewoonten die je kunt bijhouden met een habit tracker: 

  • Voldoende water drinken 
  • Meer plantaardig voedsel eten 
  • De dag beginnen met een evenwichtig ontbijt 
  • Elke dag 30 minuten wandelen, al dan niet met een (viervoetige) vriend 
  • 2 of 3 keer per week intensief bewegen 
  • Voldoende slapen 
  • Elke avond of ochtend starten met meditatie 
  • ... 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN